Det kom ett brev på posten

Häromdagen fick jag och Juni ett så fint brev på posten. Det var från Heidi och Mirjam och fyllt med saker som får en att må bra.

Processed with VSCOcam with g3 presetSom svenska magasin att bläddra i, djungelvrål, gott&blandat, en Muminkort, en teckning av Mirjam och en adventskalender.

Om jag skulle önska mig själv en egenskap är att jag skulle vara bättre på att skicka mina vänner en hälsning på det här viset i form av ett kort eller en liten detalj när de har det lite jobbigt eller bara behöver allmän uppmuntran.

Det är inte det att jag tycker det är så himla viktigt att ge en massa saker till sina vänner, men det är själva tanken som är så fin. Det kändes lite som att få en varm kram på posten. Tack för det världens bästa Heidi!

IMG_4621

Så här glad blev Juni…;)

 

 

One thought on “Det kom ett brev på posten

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s