Övar på kärlek

Bild 2015-08-27 kl. 09.42
Bild 2015-08-27 kl. 09.42 #3
För några veckor sedan läste jag något så jättefint som Yoga girl skrivit på sin Instagram. Jag har tänkt på det mycket sedan dess och försöker verkligen öva mer på att aktivt kan välja hur jag ser på saker och ting och med vilket humör jag möter problem och ”konstiga” attityder från olika människor. Det är så befriande på något vis att släppa alla tankar på alla andra, varför de låter sura eller är otrevliga och att istället fokusera på mig själv, på att behålla lugnet innanför och på att tänka ”kärlek” i situationer och tillsammans med människor som gör mig nervös. Jag gör det många gånger, upprepar för mig själv när jag blir stressad eller frustrerad: Kärlek, kärlek, kärlek och sedan känns allting bättre. Jag vet inte vad ordet kärlek egentligen betyder för mig själv i det här sammanhanget men jag tror det påminner mig om att alla gör så gott de kan. Och jag med.

Läs vad Yogagirl skrev här: Visst är det inspirerande?

Don´t rely on other people to make you happy. Your happiness depends entirely on you. Your life does not lie in the hands of the people around you, or in the situation you happen to find yourself in at this moment. You are not a victim on your circumstances, but rather a powerful being with a choice. The question is: do you allow every riple of the sea that is this life turn you upside down? Or can you find peace, knowing there is a ocean of calm beneath the surface of your life situation?

As long as you look at the world from the eyes as a victim, victimized is what you vill be. Stop feeling sorry for yourself-get up and change something! You can’t count on people to always treat you well, or for the universe to always hand you the cards that you want. You need to find a place inside yourself where the ever-changing ebb and flow of life does not dictate your fundamental sense of peace. Practice peace, and peacefulness will come your way. Practice love, mindfulness, gratitude…And this is what life will be made up of.
You are an ocean of love. Stop treading water and enjoy the swim.

One thought on “Övar på kärlek

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s