Som på film

11695385_10152901402186175_4054490651222120250_n
Innan vi somnar efter allt, säger Edu till mig ”Ha estado la mejor fiesta de mi vida”, och jag nickar och kan inte sluta le ”Ja, den bästa festen i våra liv”.
När vi stod där och fick frågan om vi ville älska varandra i nöd och lust kände jag pulsen slå så hårt i hans hand att mitt eget hjärta rusade upp ända till halsgropen. Solen värmde, orden gick rakt in i min kropp och allt var så overkligt och fint som på film.
Alla bra personer i vårt liv som kommit för att fira oss. Känslan att titta ut över borden och minnas olika delar av ens liv och nu se dem tillsammans bilda ett enda stort sammanhang. Sväva i väg i en dans för att strax därefter ta av sig skorna och dansa barfota i brudklänning resten av natten.
Det är något speciellt med bröllop och att vara på sitt eget är något som fyller en med så mycket kärlek inifrån en själv och från alla andra att jag fortfarande känner mig helt hög, flera dagar efteråt.

Jag tackar rakt från mitt hjärta alla ni som hjälpte oss att göra vårt bröllop så fint.

Och nu kära läsare är det er tur. Denna vecka blir det bröllop, kärlek och fest för hela slanten här på bloggen. Jag kommer fullkomligt att kärleksbomba er med bilder, ord och vackra saker från dagen. Jag hoppas ni ska gilla det!

Till sist den vackra bilden har bästa Jan (Janne) Karlsson tagit.

6 thoughts on “Som på film

  1. Åh Liz, vad vackert! Jag står på jobbet och läser och är alldeles gråtmild. Grattis!! Tack för att du delar med dig. (Den 12 september är det dags för mig och min blivande fru att gifta oss på Åland. Fast vi tjuvstartar nu på lördag i stadshuset här i Sthlm.) 🙂 ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s