Surprise !

Processed with VSCOcam with c1 preset
IMG_1922
FullSizeRender-5
IMG_1894
FullSizeRender
FullSizeRender-2
FullSizeRender-3
IMG_1910
IMG_1920
Efter den här helgen är jag uppfylld av sjukt skön energi och jag känner mig alldeles varm i hjärtat av all kärlek som mina fina vänner och systrar gav mig igår när de ordnade möhippa för mig och tog mig med till Stockholm. Att få mina kära från olika liv och platser samlade på det viset var en av de bästa och roligaste sakerna jag varit med om.
De här korten är från mina vänners instagram-och Facebook-konton. Jag ska visa mer bilder lite senare, men ni kan ana stämningen eller hur?
Jag vill berätta om hela dagen i detalj, kaffeprovningen, min guidade nostalgitur på Söder, vintagefyndet, de små presenterna, den utsökta lunchen…skratten..ja, allt! Men nu! Nu måste jag sova. För nu börjar ”bröllopsveckan” med allt vad det innebär och i morgon är Junis födelsedag. Tänk! Hon blir ett år!
Och ni trogna läsare! Jag lovar! Efter bröllopet bli uppdateringen normal här på bloggen igen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s