A monday list

IMG_1824

Hur mår du?
Jag är trött. Juni vaknar fortfarande väldigt mycket på nätterna och inatt tog mamma och pappa henne så jag skulle få sova lite, men jag sov inte alls. Det var det sjuka. Jag låg och vände och vred mig och kunde inte sova, fastän jag var så jättetrött. Jag var inte orolig för Juni för jag visste att hon hade det bra, men det är som om min kropp vant mig att vara vaken på nätterna. Så sjukt!

Vad önskar du just nu?
Att Juni ska sova bra och att jag ska få sova bra. Och att det blir fint och inte regnar den 11 juli. Snälla, snälla låt det bli soligt!

Vad har du ätit idag?
Frukost. Två mackor och yoghurt med blåbär. Och kaffe. Det blir mycket kaffe just nu.

Vad ska du göra imorrn?
Jag ska skriva på några artiklar jag försöker få klara och så ska jag fara och handla lite smågrejer till bröllopet som ståltråd och så. Och så ska jag till bästa Julia och planera lite hår och smink.

Och ikväll?
Jag ska på födelsedagskalas till finaste Reneé! Hon fyller nämligen år! Hipp hipp hurra! Så roligt och gott! Traditionen är nämligen att äta hemmagrillade hamburgare och äta jordgubbstårta. Mums! I fjol fyllde Renee 40 och då såg det ut så här:
img_90631
img_9057

Vem saknar du?
Edu! Om 8 dagar är han här!

Senaste köp?
Tiina tog med mig på en loppisrunda i lördags och jag hittade så mycket bra saker till bröllopet. Gamla, fina glas att dekorera med och vita lakan som vi ska hänga upp i träden.
IMG_1813

Vad log du senast åt?
Jag log varmt åt hur Juni njuter av att dansa tillsammans med morfar. Det är så fint att se.
IMG_1836

Vad grät du senast åt?
Inatt att jag inte kunde sova. Jag var så frustrerad så jag grät.

Vilken svordom använder du mest?

”Skit”
IMG_1794

Vem var den senaste som ringde dig?
Carro, men jag hann tyvärr inte prata med henne.

Senast 3 inkomna sms?
”Vad heter de spanska barnen?” – från min kära bröllopsplanerare Lina.
”Que tal Darling! Como etsas??” – från Noemi som snart kommer hit. Jipee!
”Sov du något till slut?.” – från finaste Carro.

IMG_1810

Vad är du rädd för?
Att livet går för fort och att någon jag älskar eller jag själv ska bli sjuk.

Vem skrev senast åt dig på facebookchatten?

Jag fick ett meddelande av en präst.

Vart vill du åka just nu?
Ingenstans! Jag har det väldigt bra där jag är.

2 thoughts on “A monday list

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s