Sju sorters blommor

                

Jag och Juni har precis kommit ut till mammas och pappas skärgårdsställe på Enklinge. Allt är så vacker och doftar så gott. På promenaden i regnet hittade jag sju sorters blommor. Och jag tänker att lugnet och allt det gröna som bäddar in oss kommer att få Juni att sova bättre. Imorgon är det midsommarafton och hela familjen och släkten kommer hit för att fira. 

Jag känner mig rik av att få leva i två så olika världar på en och samma gång, rik när jag tänker allt det ljuvliga som vardera av dem ger mig. 

Och det är så det måste vara. Fokuserar man bara på det dom fattas en, går man sönder. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s