Min tapas-tur i Barcelona

IMG_1774


IMG_1797
IMG_1801


IMG_1773
IMG_1778
IMG_1767
IMG_1779
IMG_1768
IMG_1789


IMG_1761
IMG_1804
IMG_1771
Innan vi åkte hem hann jag och Juni med en tapastur i Barcelona. Min kusin Robbe med familj och min förra kollega Sebastian med familj var i stan och jag tog med dem till några av mina favoritställen. Vi smakade bubblig rosa cava tillsammans med kryddig korv på Can Paixano, lät en smakrik bomb ”la bomba” explodera i våra munnar inne på La Cova fumada och valde bland en hel buffé av olika pinxos på ett baskiskt tapasställe. Sen avrundade vi alltihop med en massa italiensk glass ;=)
För er som hör av er och vill gå på tapastur så har jag ett litet uppehåll nu över sommaren, men till hösten kör jag igång igen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s