Five things

_MG_8927

1. Största delen av min tid går åt till att hindra att Juni sätter något i munnen eller klättrar ner i toastolen, skriva massa artiklar och planera bröllop. Jag hinner knappt träffa någon, prata på telefon eller se mig omkring i Barcelona. ”Allt har sin tid”, upprepar jag för mig själv.

2. Mitt skrivande handlar mycket om att blir gjort just nu och jag påminner mig själv om att jag vill mycket mer med mitt skrivande än så.

Bild 2015-05-23 kl. 09.30

3. Jag fick ett så roligt kort av Carro när hon var här. Jag tänker ha det i handväskan hela tiden. För när jag presenterar mig här i Spanien är det få som uppfattar vad jag heter. Då brukar jag säga: ”Liz, som Liz Taylor”.

4. Jag går på konsert en fredagskväll tillsammans med Kerstin och lyssnar på Maia Hirasawa. Hon är så bra och musik är så viktigt.

5. Vår meny till bröllopet börjar sakta men säkert ta form. Jag vet inte om jag sagt det men vi ska laga all mat själva. Ibland funderar jag om vi är helt galna, men mest av allt är det kul. Varje helg provsmakar vi olika rätter. Det har blivit vårt bästa fritidsintresse.

Det översta kortet har Carro tagit. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s