A reminder

Bild 2015-05-15 kl. 10.09

Jag ser in i mina egna ögon och ser att de ser trötta ut. Jag dricker citronvatten, te, vatten, kaffe. Jag vet inte vad som hjälper, men efter en dusch och en morgondans med Juni är jag redo för denna fredag.

Jag tar ett djupt andetag, känner det ända ner i maggropen och påminner mig om att man inte kan och behöver vara alla till lags.

Vad påminner du dig om?

One thought on “A reminder

  1. Min kropp påminner mig om att efter år att att pressat sig till max för att vara andra till lags så vägrar den att bli utsatt och kollapsar. Då om någongång måste jag ta hand om mig själv vare sig jag vill eller inte.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s