10 things right now

1. Det är otroligt varmt här just nu. 30 grader och hög luftfuktighet. Vi måste sova med balkongdörren öppen och jag älskar det. Det känns som vi är på semester i något tropiskt land.

IMG_1148

2. Jag fortsätter gå på yoga ett par gånger i veckan och det känns som jag håller på att bli lite starkare. Jag gillar den känslan. Den får mig att tro att jag kan klara så mycket mer än vad jag tror.

3. Jag har kommit på varför jag är så rädd för att säga nej. Jag är rädd för att förlora något. En viktig upplevelse, en gemenskap eller en vänskap. Jag har även insett att om jag inte börjar säga mer nej så kan jag förlora mig själv.

4. Det var så fint att ha mina föräldrar här på besök.

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

5. Jag har upptäckt att vi har en takterass högst upp i vårt hus. Därifrån ser man havet.

6. Jag älskar parker. Att vara på stranden är lite svårt just nu med all sand som Juni vill sätta i munnen, den gassande solen och ingen skugga. Men parker med vackra träd och gräsplättar man kan krypa runt på. Finns det något bättre?  IMG_1168

7. Det är mindre en två månader kvar till vårt bröllop…

8. Jag läser Fredrik Eklunds bok ”The Sell”. Förfasas över hur mycket han jobbar, hur lite fritid han har och hur mycket tid han tillbringar på nätet. (Han svarar på mejl på gymmet och toaletten). Jag inspireras att våga vara mig själv. Ännu mer.

9. Jag har mycket jobb just nu men nästan ingen tid att jobba. Ekvationer som inte går ihop är stressande. Jag måste försöka komma på vilken siffra som inte stämmer.

10. Juni sover lite, lite bättre på natten. Sakta men säkert kämpar vi oss mot allt fler timmar av sömn i sträck. Det går sakta men jag tänker att det i alla fall går framåt. Och jag har slutat läsa om olika metoder. Jag struntar i alla teorier och följer mer min egen magkänsla istället. Att det är närhet hon önskar och egentligen inte mycket annat står klart för mig sedan länge. Det är inget fel i det. Bara mänskligt och väldigt fint.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s