Photos by Tiina

unnamedunnamed-1
liz och juni-11

Dessa fotografier som gör mig alldeles varm i hjärtat har superduktiga fotografen Tiina Tahvanainen tagit. Jag och Juni var hemma hos henne på Herrön häromdagen och åt lunch och hade det så mysigt. Vi håller på med ett jobbprojekt tillsammans och jag är så glad över hur mitt skrivande leder mig fram till olika fina människor som jag annars kanske aldrig skulle ha träffat. Tiina ser vackra detaljer överallt som hon fångar med sin kamera. Nu har hon även börjat fota människor igen. Någonting jag tycker hon absolut ska fortsätta med.
Här kan ni se fler av hennes fotografier och följa henne på bloggen.

One thought on “Photos by Tiina

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s