Reportage i tidningen RES

IMG_0148

Skärmavbild 2015-02-20 kl. 11.30.50

För er som är på väg till Barcelona. Nu kan ni läsa mitt reportage om Barcelonas festligaste dryck cava i resemagasinet RES. Jag tipsar om de bästa cavabarerna och berättar om hur man tillverkar cava, dess historia och vad för goda saker som passar bra att äta till denna bubbliga dryck.

2 thoughts on “Reportage i tidningen RES

  • Åh! Barcelona! Googlade mig hit när jag sökte tips att göra med barn i Bcn. Jag har bott 4 år i Gracia. Calle Verdi men det var innan jag hade barn så nu ska jag på långweekend med min 4,5-åring och söker tips…
    Finns det några bra lekplatser?

    Spännande att ni hyr ut rum, det får jag testa nästa gång. Nu har jag redan bokat lgh via booking

    • Ledsen för sent svar! Det finns många bra lekplatser! Min favorit är parken som ligger precis intill metron Alfons x. Och ja, du är välkommen att höra av dig angående rum! 😊

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s