New years eve

IMG_0727
I onsdag var det ju nyårsafton och vi fick besök av Helios och Noemi på kvällen. Eftersom vi precis just hade kommit till Barcelona blev de lite bråttom att få i ordning maten, men vi hann och njöt av att bara ta det lugnt och smaka på de olika rätterna.
IMG_0722
Helios och Noemi hade med sig rolig rekvisita och en selfie arm till telefonen. Så vi började med en liten fotosession.
IMG_0751
Noemi var väldigt glittrig och fin och hade med sig en liten sjungande fågel till Juni. Hon somnade förresten tidigt och missade både gästerna och tolvslaget.
IMG_0740
Jag kockade i köket. Här en räksoppa.
IMG_0759
Och medan vi väntade in det nya året skrev vi lappar som jag berättade om i ett tidigare inlägg. Jag tycker det är lite roligt att det stod ”balans” på en av mina önskelappar som på bilden hamnade mellan mina två mobiltelefoner. Jag tänker att telefonerna är två symboler för att jag verkligen behöver mer balans i mitt liv 2015. Det räcker ju kanske med en telefon…
IMG_0720
Här är 12 vindruvor i små påsar
IMG_0747
och de ska alltså inte intas så här som jag gör på bilden utan en för en på tolvslaget medan klockan slår.
IMG_0756
Detta görs över hela Spanien på tolvslaget och alla följer nedräkningen på tv. Spännande med nya traditioner tycker jag. Men jag undrar lite vad som händer när man inte lyckas få ner alla tolv. Vid åtta var det nämligen stopp för mig.
IMG_0758
Och så slog klockan tolv! Weee! Välkommen 2015! Hoppas vi får en fin tid tillsammans.
IMG_0782
Jag tycker det känns bra att jag i mitt ammande tillstånd bevisar att man inte behöver ha en endaste droppe av alkohol i kroppen för att känna att det är party. Bara man dansar mycket och sjunger med till
IMG_0785
ABBA:s ”Happy New Year, så blir det liksom fest ändå!”
IMG_0752
I samma veva åkte rekvisitan på igen och så pratade vi om året som varit, vad vi är tacksamma för och vad vi önskar oss under nästa år.
IMG_0744
IMG_0781
Kvällen avslutades sedan med mys i soffan. Frid och fröjd.

För ja, det var först följande dygn som vinterkräksjukan bröt ut…Puh!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s