Merry christmas! God jul ! Feliz Navidad! Bon Nadal!

IMG_0508
Här kommer en varm julhälsning till alla er som läser här. Det värmer att höra från er och få era peppande kommentarer och fina mejl. Tack för det! Under de senaste dagarna har jag försökt sakta ner på farten lite. Men helgen började med stort kalas för dessa två som fyllde 6 år häromdagen. Det var både juligt och festligt fint.
IMG_0536
Sedan i går kväll kom Edu hit, så nu är vi fulltaliga. Och det är den absolut bästa julklappen, att vi alla är tillsammans, på benen och mår bra. Jag behöver inget mer än det. Och i år. På riktigt, vet jag det.
IMG_0533
Och så gör det mig så glad att vara hemma och hinna träffa väldigt fina människor som jag tyvärr inte ser så ofta. Speciellt när det känns som vi sågs igår fast det var väldigt länge sen.
IMG_0527
IMG_0529
IMG_0525
Så nu ska jag sakta ner på farten ännu mer. Kanske hinna plocka upp den där boken jag velat läsa så länge, äta en massa godsaker, ta vintriga promenader, se någon bra julfilm, släppa allt som har med jobb att göra och försöka ta in julen som man gör när man är riktigt, riktigt liten. Med stora ögon se varenda liten detalj.

God jul på er!

2 thoughts on “Merry christmas! God jul ! Feliz Navidad! Bon Nadal!

  1. Vilka härliga julbilder på fina Juni, var så mysigt att träffa er igår! Hoppas att ni får en riktigt mysig jul tillsammans hela familjen! Stor julkram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s