Life is what happens to you when you are busy making other plans

IMG_0405 IMG_0402
IMG_0434
Oj, oj, oj tiden går så fort. De här bilderna tog jag på lilla jul när jag kom hem och nu har det redan gått flera veckor sedan dess. Innan jag kom hit så tänkte jag att jag skulle vara hemma så länge. En hel månad! Nu är det bara två veckor kvar. Det gör mig lite stressad. Överhuvudtaget så har jag lite för mycket att göra just nu och jag tycker verkligen inte om när livet förvandlas till en att-göra-lista som ska bockas av.

Min fina vän Karin sa det så bra: Det är som om man lever livet, men inte upplever det.

Och det är exakt den känslan jag har. Dagarna går men det är som om jag inte tar in dem för jag har för mycket att göra och för att jag är så trött. Det jobbiga är att det inte finns så mycket att göra åt det just nu. Det gäller bara att ta sig igenom det. Göra sakerna som måste bli gjorda och acceptera att jag inte får så mycket sömn på nätterna just nu.
Men sen vill jag försöka se till att mitt liv blir lite mindre stressigt. Det helt enkelt måste bli ändring på det. För vad är egentligen någonting värt om man inte har orken och tiden att vara närvarande i det.

”Jag vill inte att livet ska vara de dagar som passerade medan jag var upptagen med att göra någonting annat”, som en annan klok människa sa.

One thought on “Life is what happens to you when you are busy making other plans

  1. Som jag känner igen detta. Jag hoppas att 2015 blir året då vi hittar balansen, och som du säger, förmågan att uppleva livet. God Jul till dig och familjen och ett riktigt Gott Nytt År! Kram Anna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s