More summer

Jag har en känsla av att sommaren håller på att ta slut. Björklöven låter tyngre när de blåser och vågorna på vattnet är större, mer vilda. Jag tänkte därför passa på att visa ännu några somriga bilder. Denna gång från Enklinge. Den här har verkligen varit en annorlunda sommar för mig. Varmaste sommaren på årtionden och jag har känt värmen men på samma gång inte varit delaktig i den. Min egen värld tillsammans med Juni har varit större.. Sommaren har varit tvungen att komma i andra hand. Först blev jag lite frustrerad över det. Men nu har jag i stället försökt ta in sommaren på mitt eget vis, så som det går just nu. Det vackra ljuset på kvällarna, sommarprat på radion, dofterna, daggen på morgonen i gräset. Och allra främst all tid tillsammans med familjen. Några sådana fina ögonblick fick jag när jag var på Enklinge. Tillsammans med mamma och pappa och Rumanders. IMG_9187 IMG_9192 IMG_9194 IMG_9199 IMG_9183 IMG_9197 IMG_9200 IMG_9204 IMG_9207 IMG_9209 IMG_9217

2 thoughts on “More summer

  1. Bästa stället att slappna av är Enklinge så e de bara 🙂 Har inte fått vara ut på en månad nu (pga att vi snart får en liten till) och de känns lite tråkigt när de varit såå fint väder. Men de vi väntar på väger upp. De handlar väl lite om att ta vara på stunden där man e just nu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s