Malva 9 years!

IMG_9219

I går fyllde finaste Malva 9 år och

IMG_9221och hela familjen samlades för att gå på kalas.

IMG_9239

Även jag och Juni.

IMG_9247

 

Nu känner jag mig som en gammal tant, som säger det här: Men jag kan inte fatta att Malva redan är nio år. Det har gått så fort. Alldeles nyss låg hon och sprattlade i min armar.

Men vad fint att vara nio år. När jag tänker på mig själv, så minns jag åren från nio och upp till tonåren, som så himla härliga. Det var åren man upptäckte nya saker hela tiden: olika böcker, sagor, berättelser. Lekar, nya kompisar, ämnen i skolan. Allt var spännande och ändå var man trygg i att vara ett barn. Man behövde inte vara coolare, äldre, tuffare än man egentligen var. Man bara var. Ett barn.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s