Thoughts, plans and a tasty summer pie

20140730-223112-81072748.jpg

Vi är tillbaka i stan och i dag fick jag sitta i Tiinas vackra trädgård och äta denna mumsiga nektarin/aprikos-paj som hon hade bakat.
Vi håller på med ett projekt tillsammans och satt där och hade så mysigt samtidigt som idéerna på pappret fick mer färg och form. Det är ännu en grej jag tycker om med att vara min egen. Att jag själv kan bestämma vem jag vill jobba med. Det ger mig så mycket. Mer energi. Mer glädje. Tänk om alla möten kunde vara som det idag, med Juni sovandes lugnt och skönt i vagnen bredvid mig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s