Pictures from the last days, part two

bild 3-7

Hej på er alla! Jag är ledsen för den lite sporadiska uppdateringen här på bloggen. Nu har Edu åkt tillbaka till Barcelona för att han måste jobba och jag fullt upp med att försöka få allting att fungera. Juni har dessutom haft jätteont i magen de senaste dagarna och varit så olycklig, att jag inte kunnat tänka på något annat. Men här kommer fortsättningen på bilderna från de senaste dagarna. Och snart lovar jag att bloggen är på gång i vanligt tempo igen.

bild 2-11

Barnmorskan på hembesök.

bild 1-11

Dags att amma….igen…;)

bild 2-10

Edu försöker redan nu få Juni intresserad av matlagning i köket. bild 1-10

Finaste Carro kom på en blixtvisit på bara några timmar för att se Juni.

bild 5-3

Och äntligen fick jag träffa Heidis tjej Mirjam. Och hon fick träffa min.

bild 4-5

Bebisexperter på besök. Johanna och Åsa tillsammans med Edu och Juni.

 

2 thoughts on “Pictures from the last days, part two

  1. Du ska unna dej att bara få vara mamma, det är en stor omställning att få barn, njut av den lilla och finn er egen vardag först. Jag är så glad för din skull, fast vi inte känner varandra, (din mamma känner jag bra) har sett en sån förväntan och lycka i dina bilder och texter. Ha det så gott 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s