In my head right now

ea1adc4502c4784220d3569124b318e4

Bilden är hittad på ankarfyr.se

Jag tänkte på det här med rädsla häromdagen. Länge väntade jag på att rädslan skulle försvinna, innan jag gjorde saker. Sedan började jag göra saker ändå och jag tänkte att så småningom kommer rädslan att försvinna, men det gjorde den aldrig. Det enda som hände var att jag vågade göra fler och fler nya, skrämmande saker, men rädslan det fanns där, hela tiden ändå.

För det är så. Rädslan försvinner aldrig. Inte så länge som man fortsätter töja ut sin förmåga, utforska nya områden och ta risker för att förverkliga sina drömmar. Vi kan inte fly ifrån rädsla. Nej, den finns där alltid. Så det enda vi kan göra är att förvandla den till en följeslagare som är med oss på alla äventyr och se till att den inte blir ett ankare som håller fast oss på ett ställe.

 

 

One thought on “In my head right now

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s