4 thoughts on “Renée 40 år

  1. Hej Liz,
    Måste skratta åt mig själv. Har länge läst din blogg men nu har jag blivit manisk. Det är det sista jag gör innan jag somnar och det första jag kollar när jag vaknar. Tycker att det ska bli så roligt att läsa när är er lilla bebis kikat ut.
    Lycka till och hoppas att väntan inte blir alltför lång.

    • Hej Petra och vad roligt att höra! Ingen liten har kikat ut än, men vi hoppas att det inte ska dröja allt för länge till. I dag är jag 11 dagar över. Stor kram tillbaka och tack för lyckönskningarna. Jag lovar att berätta här på bloggen så fort det hänt något.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s