Trevlig midsommar!

SONY DSC SONY DSC

 

I dag är det midsommar. Och den dag som vår lilla bebis är beräknad att komma till världen. Vi får se hur det går. Jag anar att vi får vänta ett tag till, men man vet aldrig… Än så länge är planen att fira midsommar på tumanhand. Jag och Edu. Vi tänkte åka runt och titta på lite midsommarstänger, äta en riktigt god midsommarlunch med sill, köttbullar, potatissallad och mumsa i oss jordgubbstårta så klart.

Hoppas ni alla får en jättefin dag!

3 thoughts on “Trevlig midsommar!

  1. Vad fin du är, Liz! Hoppas ni får en mysig dag och lycka till sedan när bebisen bestämmer sig för att komma ut. Glad midsommar från Österbotten!

  2. Hoppas att ni har en riktigt skön midsommarhelg. Vår efterrätt igår, liksom förra årets efterrätt, var den utsökt goda rabarberdesserten som du har delat med dig av här. Jag har säkert nämnt det vid något tillfälle tidigare, men det tåls att nämnas på nytt. En av mina absoluta favoriter!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s