Book club Stål

IMG_8931

I går kväll var det dags för bokklubb och eftersom det egentligen var min tur att ha klubben hemma hos mig, och jag inte riktigt har ett hem just nu, så träffades vi istället på ÅSS och åt en riktigt god middag där.

IMG_8940

Det var så roligt för alla var med och trots kylan var det sommar i luften.

IMG_8935

Bästa Åsa

IMG_8932

Denna gång hade vi läst boken ”Stål” av den italienska författaren Silvia Avallone. Den fick fyra av fem i betyg av klubben. Jag tyckte om den riktigt mycket. Den handlar om två tonårstjejer i ett fattigt och industrialiserat område i Italien. Jag tycker den skildrar så bra hur mycket miljön runt omkring påverkar en och hur svårt det är att ta sig ur en destruktiv situation utan förebilder och uppmuntran.

IMG_8934

Till nästa gång har Lotta valt bok. Jag ser verkligen fram emot att läsa denna av Zadie Smith.

IMG_8941

Sedan när bokpratet var över pratade vi midsommarplaner och andra somriga saker.

IMG_8938En bra start på sommaren tycker jag.

 

3 thoughts on “Book club Stål

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s