Friday list

9c80761ae1287016553281f7f4e6f769

Vad har du på dig?

Svarta tight, svart linne och en blommig kimono-skjorta som jag går runt i hela tiden just nu.

Hur mår du?


Mitt hjärta rusar fortfarande ibland, men eftersom det inte har blivit värre, så känner jag mig lugnare. Annars växer magen väldigt mycket just nu. Det känns som om den är större varje dag och jag får svårare och svårare att ta mig upp ur soffan.

Vad önskar du just nu?

Att allt ska gå bra och att bebisen mår bra när den kommer ut.

Vad ska du göra i morgon?


Eftersom jag är rätt så trött gör jag väldigt lite just nu, så vi har inte några direkta planer. Jag önskar jag hade mer ork att vara social och träffa en massa fina människor jag tycker om, men det blir mest lugna dagar hemma med Edu. Så sovmorgon och sedan kanske någon liten utflykt på dagen och en god middag på kvällen.

IMG_0176

Vad skrattade du senast åt?
En sak pappa sade häromdagen. Jag skrattade så att jag grät.

Vad grät du senast åt?
När jag såg ett körprogram på tv som jag blivit helt inne i. En engelsk musiker startade en kör på ett sjukhus och försökte få personalen att visa känslor när de sjöng R.E.M:s låt Everybody hurts. Några av kirurgerna var fortfarande helt uttryckslösa, men jag, jag grät.

Senaste köp?

Apelsinjuice, fullkornsbröd, kyckling, tomater, jordgubbar och popcorn.

Cate Blanchett

Vem sov du senast med?
Världens finaste Edu.

Vad läser du just nu?
Boken ”Stål” av Silvia Avallone och som jag valt som bokklubbsbok. På måndag ska vi diskutera den i klubben. Det ska blir intressant att höra de andras åsikter.

Senast sedda film?
Woody Allens ”Blue Jasmine”. Cate Blanchett är så himla bra i den. Helt klart värd Oscar-statyetten hon fick.

stal

Vem var den senaste som ringde dig?

Heidi.

Vart vill du åka just nu?
Ingenstans, vill vara prick här, på Åland.

Nästa planerade resa?
Barcelona-resa. När vi åker tillbaka dit i augusti.

Dagens bästa.
Att jag fick bevisat för mig ännu en gång att man ska lita på sin magkänsla och följa sitt hjärta. Glöm aldrig det ni heller.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s