Hasta luego, hasta pronto!

bild 1-2Nästa vecka åker jag hem till Åland för hela sommaren. Det känns jättefint, men jag är ju också lite nervös. Nästa gång jag kommer tillbaka hit så har jag ju en liten bebis med mig. Så nervöst! Fint och omtumlande. Det är också mycket som ska förberedas och planeras, så denna vecka är det fullt upp med jobb, tvättning och packning. Och så vill jag ju också hinna säga ”Hasta luego” till alla fina människor här.

Därför träffade jag Grazia från Italien och Shona från San Francisco/ Skottland häromdagen. Vi sågs i Gracia och tog en kaffe tillsammans.

bild 2-2

De var så söta och bjöd mig på goda kakor och så pratade vi om allas sommarplaner. Shona ska faktiskt åka tåg upp till Köpenhamn och Stockholm snart, så henne kanske jag får se snart igen, om hon hinner ta färjan över till Åland.

bild 3-2

Sedan i morse var jag hemma på frukost hos Maria och fina Elna. Maria och jag sjunger i kören tillsammans och det är så roligt för hon väntar också barn. En till liten bebis som är beräknad att komma en månad efter min.

bild 5

Vi satt ute på deras terass, omgiven av Marias fantastiska odlingar i krukor, och pratade om allt som väntade oss. Spännande tider…;)

ImagePå tal om fina personer. Ni har väl inte missat att bästa Zandra numera bloggar för tidningen Wendela på Aftonbladet. Där skriver hon om livet, tankar och vad som pågår inuti hennes hjärta lika fantastiskt bra och ärligt som alltid. Ibland när jag läser hennes ord vill jag bara krama om henne och säga: ”Vet du hur UNDERBAR du är!” Det var tyvärr ett tag sedan vi sågs och därför ifall du läser det här Zandra, så vill jag bara säga att jag tänker på dig och hoppas du har det bra. Det känns så när jag läser din blogg, som om du är på väg mot en riktigt bra plats och det gör mig så glad. Tack också för det du skrev om mig och min blogg häromdagen. Jag började nästan gråta. Så rörd och varm i hjärtat blev jag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s