Hasta la vista!

Image

Hej på er! I dag är min sista dag i Barcelona på flera månader. I morgon bitti flyger jag hem för sommaren och när jag kommer tillbaka, så har jag en liten bebis med mig. Edu måste tyvärr stanna kvar och jobba, men kommer två veckor innan beräknat datum, så vi hoppas vårt lilla mirakel väntar på sin pappa att komma ut. Nu ska jag i väg och njuta av min favorit-storstad. Det är 20 grader varmt här redan och solen lyser från en klar blå himmel. Jag känner att det kommer att bli en bra dag. Allra först yoga, sen lunch med fin vän och sen mys i kväll med Edu. Ha en bra dag ni med! 

4 thoughts on “Hasta la vista!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s