The easter chocolate egg

IMG_8497

I söndags kom Edus familj över på lunch till oss. De gjorde de fjol också, så det börjar kännas lite som en tradition. Vi åt mest och hängde i soffan. Jag har tyvärr fått en hel del sammandragningar de senaste dagarna och för att inte bebisen ska komma ut tidigare än beräknat, försöker jag ta det så lugnt som möjligt.

IMG_8481

Som tur var också de andra rätt så trötta. Nooria och Edus bror Sergi har ju nyligen fått lilla lluc och storebror Didak är det full fart på.

IMG_8484Här är det tradition att äta chokladkaka på påskdagen med ett jättestort chokladägg på, La Mona. Det är gudföräldrarna som ska ge det till sina gudbarn och eftersom Edu är gudfar till Didak försökte jag få till en sådan kaka. Att döma på hans min så fick den godkänt.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s