A crazy day

Emily-Wells-Shervin-Lainez-photo-w-oly Emily+Wells+l_c5f423fb7b554e03ab4fb030a341 emilywells1_wide

Den här veckan har börjat lite galet. Jag hade en jobbig undersökning på sjukhuset i måndags, vilket gjorde mig helt utmattad.

Sedan igår när jag skulle starta min dator var den helt död. Först trodde jag att den gått sönder, tills jag insåg att det var min laddare som inte fungerade. Klockan var bara sju, inga affärer öppna och jag hade en deadline klockan nio. Artikeln jag skulle skicka iväg var skriven men jag kom inte åt den. Så jag fick helt enkelt skriva om den på nytt från mina anteckningar på Edus dator som saknar å, ä, ö, vilka jag fick klippa och klistra in. Mitt i allt detta upptäckte jag att en vattenmelon glömts ställas in i kylskåpet och det läckt ut en rosa, klibbig vätska över alla mina fina kokböcker. Jag fick ställa mig och torka bort allt det sockriga med en disktrasa….som sagt en helt galen morgon.

Men nu har jag en ny laddare som fungerar, jag är hemma från sjukhuset och ja, kokböckerna ser ju i alla fall använda ut…

Lite tröst är alltid skön musik. Just nu är jag inne på Emily Wells. Har ni inte hört hennes sköna stämma kan ni göra det här.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s