IMG_5061

06.00 Vaknar tidigt för att gå upp och skriva på en artikel jag jobbar på. Här är mitt hemmakontor.

IMG_5024

08.00 Börjar koka marmelader som jag ska använda för fotografering till en matsida jag gör för ÅJN.

plommonmarmelad

Plommonmarmeladen tycker jag blev allra finast.

bild(350)

Redo för dagen. Sätter mig på tunnelbanan för att åka in till spanska kursen.

bild(351)

Jag gillar metron här. Det är aldrig galet mycket med folk.

bild(352)

Skolan ligger jättenära Las Ramblas i ett kvarter som kallas Drassanes. Det tar ungefär en halvtimme för mig att åka dit.

bild(353)

En timme innan klassen börjar träffar jag min nya vän Grazia från Italien. Hon är så snäll och hjälper mig komma ifatt med de jag missade när jag var hemma på Åland.

bild(354)

15.00 Träff med dessa härliga spanska studenter från Åland. De läser spanska vid öppna högskolan och är på studieresa till Barcelona. Jag tar med dem till favorit cava-baren och vi skrattar och pratar mycket.

Bild 2013-10-17 kl. 16.57

17.00 Sätter mig på ett kafé i närheten där vi bor och jobbar lite till. Ibland kan jag inte gå hem för att jobba, eftersom det är för mycket som distraherar där.

IMG_5043

21.00 När det är dags för middag går vi förbi en jazzbar och tar en drink. Skön cabaré är temat. IMG_5057

22.00 Edu tar mig till denna mysiga restaurang precis i närheten där vi bor så jag ska få byta ut kycklingen mot restaurang-tillagad fisk. Det blir torsk med ugnsbakade grönsaker.

23.30 Är så slut så jag somnar en stund på soffan med kläderna på. Släpar mig sedan upp igen, borstar tänder och kryper ner i sängen.

Leave a comment

I'm Emily

Welcome to Nook, my cozy corner of the internet dedicated to all things homemade and delightful. Here, I invite you to join me on a journey of creativity, craftsmanship, and all things handmade with a touch of love. Let's get crafty!

Let's connect