Write & Win

9611999027_9d41caf71a_b

Jag skulle vilja dela med mig av lite spanska smaker här på bloggen och tänkte lotta ut ett litet matpaket till vinnaren. Paketet skickas per post och innehåller enbart vacuumförpackade varor som håller frakt: spansk skinka, någon delikatessburk och marmelader. Om någon är vegetarian/vegan anpassas då klart innehållet efter det.

Gör så här för att vara med och tävla: Berätta om din bästa luciadag i några rader och mejla till mig eller skriv här i kommentarsfältet. Vilka känslor förknippar du med lucia? Varför är ljusen i höstmörkret så viktiga? Vad måste du äta och göra för att den rätta stämningen ska infinna sig.

Jag håller nämligen på att skriva på en sak och behöver lite inspiration.

Sista tävlingsdag: 25 oktober.

3 thoughts on “Write & Win

  1. Min bästa lucia- dag var i Kumlinge kyrka för ett antal år sedan,många ljus som lyste upp,även i takkronorna;en skock nervösa: LUCIA,tärnor,stjärngossar som nästan snubblade över varann,vår eminente kyrkoherde Kent som tittade lugnande på hela “H jorden”
    Sedan hemma på kvällen med varm glögg och smörade pepparkakor sa dottern (Lucia) ;äntligen fick jag en pepparkaka!!
    Lucia innebär såå mycket VÄRME och GLÄDJE i höstmörkret,speciellt äldre/ensamma och sjuka.

  2. Lucia är för mig, julfester i lågstadiet då pojkarna var små. Varje år var det klass sex som hade Lucia och tärnor och stjärngossar. Det blev julstämning då dessa söta barn skred fram i mörkret…och jag blev alltid alldeles varm i kroppen! Och rörande på samma gång! Efter julfesten promenerade vi hem i den kalla kvällen med glada barn som fått jullov!
    Passar på att säga; din blogg är riktigt inspirerande! Skulle gärna byta liv och få bo i Barcelona ett tag…haha….den staden ligger högt på min önskelista!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s