Back in the office

bild(315)

Jag är tillbaka på mitt kontor, ute på balkongen i Barcelona. Jag gillar att vara tillbaka i rutiner. Gå upp tidigt på morgonen, få skrivet i några timmar, äta lunch vid två, ta en paus mitt på dan när det är som varmast och sedan fortsätta jobba tills solen går ner. Ungefär så ser mina dagar ut just nu.

Sova, jobba, äta och träna. Det kan låta tråkigt, men någon klok person sade till mig en gång att rutinerna bär oss genom livet när vi inte orkar gå själva. Jag orkar gå, men rutinerna hjälper mig vila, vilket behövs just nu efter sommarens sköna, fria men intensiva dagar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s