Working days

Bild 863

På jobb på tidningen igen en sväng. Jag har haft sköna lediga dagar här emellan med bara några få jobbuppdrag och lite mejl och Facebook. Varje dag hade jag tänkt ta ett dopp, men den nordliga vinden satte stopp för det. Så nu ska jag ner i det blå igen medan sommaren varar. Nu när juli har gått över i augusti är det så lätt att börja tro att sommaren snart är över. Men nej, det är ju jättemycket sommar kvar. Glöm inte bort det, fastän ni börjat jobba och skolorna börjar snart.

Jag kommer att vara på Åland nu i två veckor och jobba innan jag åker till Barcelona i mitten av augusti. Jag har många kvällar kvar att umgås med familj och vänner och är väldigt pepp på det.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s