If you need somewhere to live in Barcelona?

IMG_1642

Just nu har vi vår lägenhet uthyrd i Barcelona till olika semesterfirare från Åland medan vi är här. Det känns väldigt bra att någon bor där och njuter av värme och frihet på vår balkong medan vi har det skönt här. Jag tror verkligen på att dela med sig och vara öppen för annorlunda lösningar på det viset. Det är så man får se världen, fastän man inte är så rik.

IMG_1649

Så här ser det ut i vårt hem. Köket är inte stort, men jag är glad över att jag lyckats få mina kokböcker dit.

IMG_1648

Hallen där jag hängt upp min favoritklänning och två olika masker Edu köpt på sina resor i Sydamerika.

IMG_1637

Vardagsrummet där jag hänger mest och använder både till kontor och viloplats.

IMG_1673

och detta ett av rummen vi hyr ut till gäster framför allt när vi själva är hemma.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s