Back home on the Island

bild(298)

Hej, nu är jag hemma igen på Åland efter några dagar i Sverige. Jag bestämde mig för att vila helt och hållet och tog inte ens så många bilder med min kamera. I morse när vi satte oss på trappan för att dricka morgonkaffe kom dessa finisar uppspringandes. Annars gör vi absolut ingenting. I dag har vi badat, läst bok på balkongen och sovit en stund. Så skönt. Jag känner hur viktigt det är att släppa allt, framför allt skrivandet ibland. I går satt jag och läste tidningar och tyckte det var roligare än på länge. Annars är det sommarprat som gäller.

Av junimånads sommarpratare var dessa mina favoriter:

Jonas Gardell

Maja Ivarsson

Liv Strömqvist

Kristian Gidlund

Nu ska jag köra igång med julimånad och hoppas på någon som riktigt, riktigt berör.

6 thoughts on “Back home on the Island

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s