The archipelago

imageimage

image

Jag är ute i skärgården och har nästan varit det i en vecka. Därav den dåliga uppdateringen här. Vi har cyklat och tältat, åkt färjor och skumpat fram på vågor så jag kunde inte släpa med mig min dator. Och ingen dator, ingen blogg tills jag precis just insåg att jag kan uppdatera bloggen från min mobil. Så testning, testning…detta är mitt första mobilinlägg.

image

För övrigt:

Mitt huvud är nästan helt och hållet tomt. Så som det bara kan bli efter flera dagars vila. Jag känner mig så utvilad att till och med börjar bli sugen på att få fylla på igen. Med nya tankar och se, läsa och uppleva. Det är en skön känsla.

På utedasset på Enklinge står:”Lev och njut om du är vis, ditt liv går inte i repris!” Jag läser om de orden några gånger.

2 thoughts on “The archipelago

  1. Dass är tid för eftertanke. Eller ingen tanke. Jag älskar vårt dass på stugan. Det är lugnt och tyst och har sjöutsikt. Och jag kan vara där hur länge som helst. Underbart! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s