A thoughtful gift

bild-4

Jag blev så glatt överraskad när jag kom hem igår kväll halv elva, trött och slut efter jobb. Stefans mamma Marianne hade lämnat dessa underbart goda åländska kräftor till mig. Och min fina mamma hade dukat fram alltihop: kräftor, kumminost, rostbröd och åländsk äppeljuice. Sedan bara njöt vi! Helt fantastiskt gott! Tack Marianne!

I helgen väntar ännu mer jobb. Imorgon kväll ska jag till Kumlinge och skriva om visfestivalen där. Jag jobbar även den här veckan med mitt eget företag vid sidan om arbetet på tidningen, så det är fullt upp. Det känns lite sorgligt att jag knappt hunnit träffa någon sedan jag kom hem. Men jag hoppas vi syns ute i vimlet.

Bild 855

When I got home last night from work a gift was waiting for me from Stefans mother Marianne. These crazy good crayfish.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s