Red summer

bild(294)

Hej på er allihop! Hoppas ni haft en skön midsommarhelg. Jag ska berätta allt om våra äventyr och sköna slappa dagar, så fort jag fått ordning på bilder, tvätt, jobb, packning, väskor och allt. Jag vinkade just hejdå till Heidi och Björn som åker mot Göteborg. Sedan är det min och Carros tur att sätta oss på planet mot Stockholm.

Jag tänker att det har varit så skönt att få varva ner och tanka sig med sol redan innan den riktiga sommaren börjar. Att jag kommit in i en alldeles särskilt rytm. Och att jag vill försöka bevara den, trots jobb och mycket att göra hemma på Åland i sommar.

I helgen provsmakade vi årets första Tinto de verano. Expressvarianten på Sangria. Så hör gör du:

Tinto de verano/ Röd sommar

bild(294)

Lägg is, en skiva citron och en skiva apelsin i ett glas. Fyll på med hälften rött vin och hälften lemonsoda. Klart!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s