Pecha Kucha

SONY DSC

Vilken morgon! Jag vaknade på morgonen och det kändes som någon tryckte ner mig i sängen. Jag mår så ibland med mina hormoner. Dem gör att det börjar värka i alla mina leder så jag vill börja skrika. Då gäller det att bara börja göra en sak i taget. Stiga upp, ta en varm dusch, borsta håret, klä på mig, äta frukost, dricka en kopp kaffe och slå på datorn. Och sakta men säkert kommer jag igång. Och dessutom hjälper det att ge sig ut på gatan, se så här vackra balkonger och känna våren i hela luften.

liz1 kopia

I dag ska jag dessutom inte jobba så mycket alls framför datorn. Bara kolla lite mejl som behöver skickas iväg och ta mig in till centrum och träffa fyra tjejer från Åland som jag ska ta med på en gourment-tur. Jag känner på mig att det kommer att bli roligt!

SONY DSC

Och sedan ska jag ta helg! SONY DSC

Nästa vecka åker jag hem till Åland. Jag ser så fram emot att träffa alla fina personer där och gosa med mina syskonbarn! Jag ska göra lördagsintervjuer till Ålandstidningen, matsidor och ha lite andra jobbmöten, både på Åland och i Stockholm. Dessutom ska jag hålla en Pecha Kucha presentation på Indigo på onsdagkväll den 8 maj klockan 20.20. Pecha Kucha ( som jag inte vet hur man uttalar) är en japansk presentationsform där man som föreläsare visar upp 20 bilder och har 20 sekunder på sig att berätta om varje bild. Jag är lite nervös, men tycker det ska bli spännande.

Skärmavbild 2013-05-03 kl. 09.51.15

Ifall du vill komma och lyssna hittar du mer information om evenemanget här. Bland annat ska min fina vän Kenneth Bamberg, som är en av de mest kreativa personer jag känner,  visa upp sina fantastiska fotografier. Och dessutom ska bästa Anna Karlsson vara där. Hon är min superfina vän, som gör fantastiska smycken av återvinningsbart material och lika fina texter som skribent.

Next wensday I am going to do a Pecha Kucha presentation in bar Indigo in Mariehamn. Here you can read more about the event.

4 thoughts on “Pecha Kucha

  1. Det låter som ett väldigt spännande forum! Hoppas det blir lyckat och givande för alla inblandade och närvarande. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s