Informatör på fredsinstitutet

Pressmeddelandet som de skickade ut häromdagen

Hej fina ni! Nu tänkte jag berätta om en ny grej som varit på gång i mitt jobbliv sedan en månad tillbaka. Från och med december kommer jag att vikariera Susann Simolin och jobba som Ålands fredsinstituts informatör och kommunikatör.

Det känns så rätt, som om jag hittat hem. Även om kanske bara för ett år. Jag vill skriva. Det är det jag alltid vill och alltid velat göra, men med åren har det blivit allt viktigare att jag få skriva om saker som gör skillnad och som jag verkligen tror på.

Nu ska jag både få använda min penna och andra kommunikationskanaler för att berätta om allt det viktiga fredsinstitutet gör, som freds-och konfliktfrågor. Även om forskning kring självstyrelser, minoriteter och säkerhet och olika projekt som främjar demokratisering, dialog, jämställdhet och icke-våld.

Det känns som en början på en ny väg för mig och ett steg närmare mitt mål att jobba med någonting som kan förbättra vår värld på något sätt. Om än bara lite grann.

Jag hoppas ni ska vilja följa mig på min resa.

One thought on “Informatör på fredsinstitutet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s