Valborg i Barcelona

Vet ni, i år höll jag på att glömma bort valborg. Vanligtvis brukar jag vara väldigt noga med att berätta och fira tillsammans med barnen så att de ska känna sig så hela och rika som möjligt med två kulturer och länder i deras liv.

Men i år glömde jag helt bort det. Jag hade koll på att första maj och att Edu skulle vara ledig men på natten till Valborgsmässoafton fick Hjalmar återigen feber och eftersom han inte hade några andra förkylningssymptomer och det bara var några dagar sedan han avslutade sin pencellin-kur för öroninflammationen och halsfluss blev jag så orolig att rusade iväg med honom till läkare.

Det visade sig vara ett nytt virus och ingen lunginflammation eller resistent bakterie som jag var rädd för men när vi till slut kom hem igen så var vi så trötta så trötta det var då Jag kom på att det var valborg.

Men det blev rätt så bra ändå till slut. När Hjalmar sov bakade Juni och jag munkar och på kvällen kom farmor över och åt grillad korv med oss. Juni och såg till och med på Madicken när hon blir av med sina nya röda sandaler vid brasan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s