En storm, de återstående juldagarna och en resa till Stockholm

Jag läser allt jag kommer över om stormen därhemma. Mamma, pappa och tvillingsyster är ännu utan el och kommer inte ens ner för vår väg ner till stora vägen eftersom träd och elledningen ligger över den.

Det kunde ju varit så mycket värre men det känns lite konstigt att knappt kunna prata med dem på telefon eftersom de måste spara det batteri de har och att de sitter där i mörket och kan knappt laga mat.

Jag hoppas det ska lösa sig för alla snart och att ingen mer kommer till skada.

Vi är alltså tillbaka i Barcelona. Vi flög dagen innan nyårsafton och då var havet ännu lugnt. Och jag tänker tillbaka på våra juldagar med ett leende.

All snö gjorde att vi kunde vara ute mycket med barnen och leka och Juni både provade på att åka skidor och

skridskor. Hon önskade det sistnämnda av tomten och jag lyckades få tag på några i andra hand i hennes storlek och hon var så nöjd.

Jag berättade för er tidigare om Julafton. Sedan på juldagen var vi hemma hos Eva, Vendela och Linnéa och Simon och firade traditionsenligt med kusiner, farbröder och fastrar med stor släktmiddag.

Vi är runt 30 personer nu med pojkvänner och flickvänner och barn. Och det är så fint att träffa alla och höra hur de har det.

Det blir en hel del minglande omkring

Och så har vi knytkalas med en massa juliga godsaker.

En annan mysig sak jag hann med innan vi åkte tillbaka hit till Barcelona var att åka till Stockholm över dagen med dessa finisar.

Vi åkte till Millesgården i Stockholm,

vandrade runt omkring där

och tittade på allt fint och

åt lunch. Vi fyra har ju som jag skrivit om tidigare alla fyllt jämt i år. Och istället för att ge presenter till varandra så gav vi denna dag.

Och det blev så himla bra och mysigt. Jag vet nämligen inte när vi hängt så en dag tillsammans på egen hand utan barn och med en massa tid för att prata. Det är så, så många år sen.

Så här glad var jag!

Dagen gick tyvärr sedan superfort men

han via MOOD -gallerian och La Boqueria och skåla med bubbel.

Därefter tog vi stora färjan hem och fortsatte skåla, prata och äta gott hela vägen hem.

One thought on “En storm, de återstående juldagarna och en resa till Stockholm

  1. Stormen på Åland var verkligen inget att leka med. Vi fick korta ner vårt nedök och var rätt glada över att vi lyckades boka om till sista båten hem till Sverige. Nu hoppas vi bara att de lyckas röjs upp på ön snart och får igång elen igen 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s