Höstfint på balkongen

I dag öser regnet ner här och det mullrar i fjärran. Vi har haft sommartemperaturer fram tills nu men just idag verkar som den spanska hösten är på väg.

Det betyder generellt runt 20 grader och mycket sol, så jag ska inte klaga. Och hur som helst så älskar jag hösten. Doften av jord, äpplen, kanel, tända ljus och så mycket danskt hygge som det bara går.

Här i Barcelona måste man själv mentalt gå in för att det är höst för annars infinner sig inte riktigt höstkänslorna. Jag har därför börjat tända ljus och dricka te på kvällarna och så har jag försökt göra balkongen höstfin.

Häromdagen köpte jag hem några vackert lila plommon och blev så förtjust i färgskalan.

Det blev därför höstlila på balkongen bredvid vår gröna bananplanta.

Och ljung i olika lila toner. Lite norden, lite Spanien, lite höst och lite sommar. En skön mix av allt tycker jag är det bästa som finns.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s