Ny vecka 

Hej på er! Hoppas helgen varit bra! Jag ska berätta om vår helg och visa bilder men eftersom jag inte hinner med det idag så tänkte jag i alla fall säga ett snabbt hej. 

Helgen var rätt så dramatisk med åskväder och Edu simmandes i en tävling i vattnet medan blixtrarna dansade över himlen. Men allt gick bra och vi hann även med att ha det helgmysigt och skönt i ett hus vi hyrt på Costa Brava över helgen tillsammans med Noemi, Helios och Sofia. 

Jag kan inte säga att jag är utvilad men påfylld av mat, prat, lite cava, vin och dopp i havet. 

Bilderna ovan har Helios tagit. Han är egentligen utbildad fotograf (fastän han inte jobbar som det) och superduktig på att fota. Det är totalt kaos i bilderna och ingen tittar i kameran samtidigt. Men på ett sätt gillar jag det. För det är ju lite så livet ser ut just nu. Mycket kaos och mycket lycka i en endaste stor röra ☺️

Här är några fler bilder som han tog: 

2 thoughts on “Ny vecka 

  1. Vilka härliga bilder! Dina foton och inlägg får mig alltid att längta. Och jag vet egentligen inte till vad eller till vem, men kanske är det heller inte viktigt. Det finns en nerv i själva känslan som är längtan som jag tycker om.

    • Åh, tack Emma! Jag blir så himla glad över dina ord och att du fortfarande är här inne fastän min uppdatering inte alltid är den bästa just nu. Kram på dig och hoppas du har det bra! ❤️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s