Höststämning på Costa Brava 

Hej på er! Hoppas ni har skön lördag! 

Vi är på Costa Brava i våra vänners Marc och Annas hus tillsammans med Edus bror och familj och Farmor Rosa. Precis just nu sitter vi och ser på nyheterna om vad som händer med Katalonies självstyre och demonstrationerna i Barcelona men annars i dag har vi tagit en paus från alltihop och bara ätit gott och haft det skönt. 

I veckan har jag jobbat på och det känns äntligen som jag börjar komma ifatt med saker och ting. I fredags hade jag till och med en guidad tur med dessa 


fina besökare från Åland. Det blev en tur med lite vintage- och secondhandtips, rundvandring i olika kvarter och sedan en lång lista med saker på vad de kunde se, göra och äta de återstående dagarna. Det känns roligt att på det viset anpassa turerna efter olika besökare och deras behov. 


Hjalmar hängde med så klart. 


men sov mest! Finisen är förkyld igen! ❤️


Häromdagen hade jag även ett annat spontanbesök från Åland när min tidigare kollega Ida kom förbi på kaffe och scones. Så mysigt och roligt att bli uppdaterad på varandras liv. 


I dag är det för övrigt min pappas födelsedag och mamma och pappas bröllopsdag. I 45 år har det varit gifta! Men eftersom de träffades redan 5 år innan de gifte sig rör de sig om 50 år tillsammans. 

Så kärlek, som håller finns. På riktigt. 


Ifjol var hela la familia här på besök och jag blev lite nostalgisk när jag såg bilden vi tog uppe i park Guell. Det känns som de här åren nu med småbarn är så intensiva. På ett sätt går ett år jättefort men på samma gång händer jättemycket. 

Som att Hjalmar på ett år har gått från att vara några sparkar inuti magen till en livslevande bebis med personlighet och vilja som kryper omkring. 💕

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s