Sjöliv, musik, en återträff och Enklinge

Hej och hälsningar från Enklinge.Vi kom hit i måndags och här får jag om möjligt ännu fler sommarkänslor. Visst blåser det nordlig vind och är rätt så kallt emellanåt men ljuset, kaffet på altan, dofterna, grillen som ryker, det obligatoriska morgondoppet och allt som finns att plocka i skogen gör allt så somrigt ändå. 

Häromdagen, sista dagen på stugan i Sund, var jag och Juni ute rodde en sväng. Jag kan sakna så ibland att ha tillgång till en båt. Det är en annan somrig grej jag njuter av och det är som ett annat Åland öppnar upp sig med båt, men att i alla fall få guppa fram på vågorna en stund gjorde susen. 

Det var en så fin dag också, alldeles spegelblankt vid sjön 


men även gosigt inne i soffan. 

På kvällen var det sedan dags för vår återträff från lycce. Som jag tror jag berättat förut är det 20 år sedan i år som jag tog studenten. Helt galet ju! 

Hur som helst var det jättekul att gå runt omkring och titta i vår gamla skola. Det här var dörren till vårt klassrum. 

Men det har även kommit till nya delar som inte fanns på våran tid.

Vi gick runt i korridorerna och var nostalgiska. 

Det roliga var att jag mindes så mycket mer än jag trodde jag skulle göra. Detaljer och så. 


Uppslutningen var inte den bästa. Det här var vårt tappra gäng. Men det gjorde inget jag hade en supertrevlig kväll ändå. 

Efter rundturen blev det middag på ÅSS och prat om vad vi hade gjort de senaste 20 åren 😉


❤️

Sedan på söndagen åkte vi till sommarens mysigaste festival “Geta poesi och visa” i Geta för att lyssna på min vän Hannas Naviers band Harp. De sjöng visor av Hasse och Tage. Så skön stämning och så bra! 

Error
This video doesn’t exist

Ja, här kan ni höra en snutt för er själva. 

Och sedan i måndags befinner vi oss som sagt på Enklinge 

Med den här fantastiska utsikten varje dag.

Här blir det mer båtliv

och många blåbär och smultron

 

och skönt rofyllda skogar.

One thought on “Sjöliv, musik, en återträff och Enklinge

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s