Fredag! Fredag! 

Hej på er! Det har varit lite skralt med bloggandet de senaste veckorna. Jag vet inte hur det är för er men maj är både en av de finaste månaderna på året, tycker jag, och även en av de mest stressiga.

En rolig grej är att Carro är på besök. Hon hänger på musikfestivalen Primavera Sound och vi ses inte så mycket men det känns bara kul att tänka på att hon är i samma stad och i helgen tror jag vi ska få till några dejter. 

Annars är det bara mindre än två veckor kvar tills jag och barnen flyger hem till Åland för sommaren. Edu kommer upp på midsommar och sedan får han semester i juli och då blir det sommarhäng på Åland för oss alla fyra! Jag längtar så efter det. Typ bara sitta på en filt i gräset, grilla, äta nypotatis, jordgubbar och busa med Juni och Hjalmar. 

Närmast i kalendern fortsätter vi att njuta av sommaren här. Imorgon tror jag vi åker till stranden för bad och picknick och så hoppas jag få till en siesta. Det har blivit lite sömn den senaste veckan på grund av jobb och mycket nattvak. Jag känner att jag måste få sova några timmar i sträck för att min hjärna ska fungera igen. 

Hoppas ni alla mår bra och har det mysigt! Mitt bästa tips just nu: lyssna på Mia Skäringer och Mannheimers podcast. Den är så bra! På riktigt, den är guldkanten i min vardag just nu! 

Ha en fin helg nu! ❤️

Här nedan är två filmer jag satt ihop. En från när Heidi och Björn var här i början av maj och en från förra helgen på Costa Brava. Men ledsen för den tråkiga musiken. Det är svårt att hitta bra royalty free filmmusik. Tipsa mig gärna någon som vet. 🙏😘

Costa Brava maj 2017 from Liz Lindvall on Vimeo.

Goda vänner på besök from Liz Lindvall on Vimeo.

One thought on “Fredag! Fredag! 

  1. Du är så duktig på film!
    (du var ju före din tid så där 7-8 år 😉 Du får tipsa sen hur du gör! Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s