Landat

Hej på er och hälsningar från Barcelona! Igår tog vi oss hela vägen från Åland hit! Puh! Jag måste erkänna att jag var rejält nervös före. Men som tur var gick allt bra tack vare att mamma och pappa skjutsade oss till Arlanda och Noras mamma Torunn agerade som mitt resesällskap. 

Jag är osäker på hur det hade gått annars. Det är något med sömnbristen, alla väskor, en som bara är fem veckor, ska ammas, säkerhetskontroller, stora ytor som Juni gillar att springa på och min flygrädsla som gör det lite skakigt. 

När vi väl landade var jag så lättat men  även så trött att det gungade i huvudet. 

I dag har jag varit inne hela dan trots att det varit 22 grader och sol ute. Jag behövde bara landa lite…


One thought on “Landat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s