Några dagar kvar!

Alltså förlåt mig! Jag önskar att jag kunde skriva om något annat än den kommande förlossningen, men jag kan inte. Det är verkligen det enda som upptar min hjärna just nu. När bebisen är ute så lovar jag att den här bloggen ska handla om andra och mer inspirerande saker. 😉

Nu har jag gått över 10 dagar. Puh! Och idag var vi till läkare på kontroll. Allt verkar bra med bebisen så det är jag så lättad över. Man blir ju lite orolig när den dröjer kvar där så länge. Men kanske är det bara att den stortrivs där inne. 

Hur som har vi i alla fall nu fått ett datum för igångsättning. På måndag om ingen kommit före dess så sätter de igång. Och just nu känns det ok. Trots att jag hade velat att det skulle ha kört igång naturligt. 


För man kommer till en punkt när till och med rädslorna försvinner för viljan att det ska hända blir så stark. För hur mycket jag än tycker om min mage och har njutit av den här graviditeten så är jag klar nu! Hela kroppen skriker det. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s