Picknick i parken, Sofia är här och hasta la vista!

God kväll! Jag hoppas ni har det mysigt! Vad skönt med fredag! Här har det varit en massa helgdagar den här veckan så jag är helt vilsen när det kommer till vilken dag det är.

img_5003I tisdags firades den spanska konstitutionen och då träffade vi det här gänget i parken för bus och lek och en liten picknick.

img_4997

Juni letade efter blommor, men blev lite besviken när hon bara hittade höstlöv.

img_5006Däremot gillade hon Berthas sällskap.

img_5013Det har varit så mycket den senaste tiden, så jag har inte hunnit berätta viktiga saker för er. Vet ni? Noemi och Helios är tillbaka från Colombia tillsammans

img_5040

med deras adoptivdotter Sofia! Allt har gått jättebra och det är så roligt att nu få lära känna henne. Framförallt är det så himla härligt att se dem tre tillsammans och se dem så lyckliga. img_5045

Juni spanade in Sofia på nära håll och tycke uppstod på direkten

img_5030

Sedan blev det lek! Här låtsas Juni att hon sover. Favoritgrejen just nu.

img_5066

Och här är Martí, Romans och Chris son som är så supersöt!

img_5014

Parken som vi träffades i ligger i Montjuïc med utsikt över hela Barcelona. Vi tog en kaffe där och hade det skönt i solen, innan det var dags att säga hej då.

På söndag åker nämligen jag och Juni hem till Åland och sedan kommer Edu dit precis innan julafton. När vi kommer tillbaka till Barcelona igen, vet vi inte. Allt beror på när bebisen tänkt komma och när vi efteråt känner oss redo för en resa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s