Mitt nya kontor 

Jag har bytt kontor och så här ser det ut. Visst är det fint? Mitt förra ställe var också mysigt men låg för långt bort. Eftersom jag bara jobbar halva dagar så kändes det onödigt att slösa nästa en timme ibland på att ta sig dit och hem. Nu har jag fem minuters gångväg.


Det bästa är att det finns en liten balkong där man kan äta sina medhavda lunch i solen. 


Och att det är väldigt ljust och fint där inne med utsikt över nästan hela stan. 


Hej, hej från hissen! Ha en fin dag allihop! 😉

One thought on “Mitt nya kontor 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s